Välkommen

Hej alla Roliga Människor, samt ni som bara är nyfikna i er strut.

Denna websajt innehåller alltså bilder från JuvenalOrdens föreställning En rolig historia, som spelades på Uppsala Stadsteater 10-20 maj 2017 efter flera års förberedelser. Jag tog EN HEL DEL bilder under denna period.

Bilderna här är i förminskat format av två anledningar: Dels för att ni skall orka titta igenom dem utan extrema väntetider, dels för att upplösningen duger rätt bra ändå, både på mobil och på projektor hemma hos farmor. Eller på Facebook. På det här viset blir bilderna en tjugondel så stora. Vill ni ändå printa bilder, se nedan.

Bilderna kommer att ligga på olika menyer på websidan och dessutom finns en zip-meny om ni är så pass intresserade att ni vill ha allihop!

Förutsättningar för att hämta hem bilder:

  • Bilderna är ”As is och snabbt utvalda”. Det är en blandning av bilder från olika föreställningar och genomdrag, därför olika i både ljus och smink.
  • Inga bilder är efterbehandlade och klara för tryck, det får vi ta i nästa vända.
  • Det FINNS fler bilder, men just nu har jag inte ens orkat igenom allihop en första vända… vi stannar här för denna säsong.
  • För ni vidare bilderna är det ok för min del, men bifoga gärna mitt namn nånstans.
  • Hantera bilderna med respekt, och om någon vill censurera någon bild, maila direkt till mig!

Printbilder

Om ni av någon anledning vill printa bilder eller publicera dem i tryck behövs högre upplösning. Lista ut bildnumret och skicka ett mail till mig, så löser jag det så snart jag har tid.

Zip-paket

Ni som kan hantera zip-paket kan ladda hem stora högar av bilderna och hantera dem själva. Det ingår inga instruktioner här, men de finns som sagt att tillgå om ni begriper er på det. Paketen kan vara runt 50 Mb per styck.

Sista utvägen

Om ni inte klarar att ladda hem bilder själva eller vill ha hela paketet på en CD-skiva (till datorn), skicka även då ett mail till mig. Men då får ni swisha mig en femtiolapp som tack, så jag får en pilsner för besväret. Bifoga POSTADRESS och vad ni vill ha. Erbjudandet gäller också er som inte fick med sig porträttbilderna hem!

Så… då åker vi!

Hälsningar Björn Tingström

mail: bjorn.tingstrom – snabel – gmail.com